Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Comunicat al Comunitatii Penticostale din Bucuresti cu privire la evenimentul din clubul Colectiv

Comunitatea Bisericilor Penticostale din București a luat cunoștință cu durere de evenimentul dramatic petrecut în seara de vineri, 30 octombrie 2015, la Clubul Colectiv, când 30 de tineri și-au pierdut viața iar alti, 137 sunt în stare gravă sau critică.

Chemarea Bisericii este aceea de a împlini poruncile lui Dumnezeu care într-o asemenea situație ne învață: Romani 12:15 „…plângeți cu cei ce plâng. ” și Galateni 6:2 „Purtați-vă sarcinile unii altora şi veți împlini astfel legea lui Hristos.’’. De aceea, chemăm credincioșii din bisericile penticostale la rugăciune și post pentru ca îndurarea lui Dumnezeu să se reverse peste cei în suferință, prin vindecare și tărie sufletească, în aceste momente de încercare .

Conștienți de suferința semenilor noștri și însuflețiți de Cuvântul lui Dumnezeu, Bisericile Penticostale din Comunitatea București se pun la dispoziția familiilor afectate cu toate resursele care sunt necesare: rugăciune, post, sprijin duhovnicesc, suport material, voluntariat și orice e nevoie pentru alinarea durerii celor care trec prin acest necaz.

Dumnezeu să ne binecuvânteze!

Biroul Permanent al Comunității Regionale Penticostale din București

Persoanele de contact:
pastor Florin Ianovici 0745307220, pastor Comarița Mărcuț 0745028459, pastor Ștefan Ivan 0727158332