Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Creştinii României sunt atenționați din nou: Nu votați USR!

Un posibil război al dlui Biden împotriva şcolilor creştine?

O ştire de ultimă oră parvine din SUA unde cel mai mare şi puternic grup de lobby al „minorităților sexuale” îi solicită dlui Biden să retragă acreditarea şcolilor creştine din SUA.

[Link: https://www.christianheadlines.com/contributors/michael-foust/major-lgbt-group-urges-biden-to-strip-accreditation-of-christian-schools-colleges.html]

Continuarea acreditării şcolilor creştine este condiționată pe adoptarea de către ele a unor politici de „nediscriminare” la adresa „minorităților sexuale”.

Fără îndoială, manevra făcută de HCR (Human Rights Campaign) este agresivă şi fără precedent. Dacă acum 10 – 15 ani când „minoritățile sexuale” încă erau în stadiul solicitării „toleranței”, acum s-a intrat intr-o altă fază: aceea a distrugerii opoziției prin intervenția statului.

Voi reveni asupra acestui subiect când voi avea mai multe detalii.

Creştinii României sunt atenționați din nou: ce se întâmplă dincolo de Ocean ori în Apus, va bate şi la uşa României mai devreme ori mai târziu. Şi în România sunt şcoli creştine care se vor putea confrunta cu situații similare.

USR este vectorul principal care promovează în România politicile democraților americani şi ai seculariştilor occidentali. Nu este exclus ca USR să se inspire din politicile democraților americani şi să încerce ceva similar în România.

Nu votați USR!

Votați singura alternativă reală şi viabilă: Alianța Renaşterea Națională!

Peter Costea