Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Doar tancurile mai pot schimba ceva in Norvegia? Sau Dumnezeu cu dragostea?

Eu cred ca Dumnezeu ! IUBITI NORVEGIA, rugati-va pentru Barne-vegia si rugati-va sa cada Baal-nevernet ! 

Oare ce cantecel crestin a cantat fetita familiei Bodnariu la scoala? Sa-l cantam pe strazi, la marsuri, in fatza ambasadelor Norvegiei, sa-l declaram imnul acestor proteste internationale !! Stie cineva ce cantecel a cantat acea fetita?

La gradul de nebunie si de nazism din aceasta tara supra-mega-extra dezvoltata si bogata, unii vor fi inclinati sa creada ca doar tancurile mai pot schimba ceva in Norvegia.

Dar cine sa intre cu tancurile?

Vecinii lor din dreapta, Suedia? Aia-s mai vai-s-amar la capitolul nebunie moderna decat vikingii norvegieni. Sau fiordurile din stanga Norvegiei? No way, marea nu-si pune mintea cu nebunia omeneasca… decat… uneori…

Sau Franta, Anglia, Germania, SUA ? Aceleasi legi naziste functioneaza si la astia, doar ca nu stim noi despre dramele cumplite de acolo.

Se urmareste demolarea familiei si a valorilor crestine, si rescrierea mintilor oamenilor. Matrix, zombi, spuneti-i cum vreti…
Cu cativa ani in urma, unui roman stabilit in Franta i-au fost luate fetitele de catre statul-dumnezeu pe acelasi motiv: au cantat un cantecel crestin la gradinita…
Oricum noi suntem crestini si nu luam in calcul varianta cu tancurile.

Si chiar daca am lua-o, nu avem… tancuri. 

Si chiar daca am avea tancuri, Cristos ne invata in Biblie sa ne iubim dusmanii si sa ne dam NOI viata pentru dusmanii nostri. 
Deci nu functioneaza chestia cu tancurile.
In plus, exista pericolul ca toti cei implicati emotional in aceasta drama sa alunece spre ura…Doamne apara-ne de ura, da-ne putere de la Tine sa ii iubim chiar si pe cei de la Barnevernet !
Noi, crestinii, avem ceva mult mai puternic.

In secolul XX, marile revolutii s-au facut cu… dragoste si cu… pieptul gol.

Asta a invatat Mahatma Gandhi de la Isus Cristos, si a aplicat cu un succes extraordinar.

Intr-o vreme cand eliberarea Indiei de sub dominatia atotputernicului imperiu britanic parea IMPOSIBILA, DAR ABSOLUT IMPOSIBILA, Mahatma Gandhi a aplicat strategia lui Cristos, si a scapat India de „perfidul Albion”.
Si tot de aici s-au inspirat revolutiile moderne, chiar si cele anticomuniste.
Drama familiei Bodnariu din Norvegia pare imposibila si fara niciun sort de izbanda. DAR ABSOLUT FARA NICIUN SORT DE IZBANDA !
Acum noi vrem sa scapam 5 copii de „perfidul Barnevernet” si de statul asta norvegiano-dumnezeu, in care ambasadele, regele si mama regelui nu au nicio putere asupra unui monstru hidos care a crescut in tara lor, si anume Barnevernet. Sau au putere, dar… primesc sute de mii de Euro pt fiecare copil furat si vandut, motiv pentru care aplica „strategia usturoiului”… 

La fel ca doamna ambasadoare de Bucuresti: nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le miroase. Ei sunt mici, nu stiu nimic… Barnevernet e dumnezeu in filmul asta norvegian pentru prosti.

Nici presa din Norvegia, nici politicienii, nimeni, nimeni, nimeni.

Se pare ca Norvegia doarme somnul mortii, doar Barnevernet mai este viu pe acolo.
Ma gandeam, oare ce ar fi sa sunam toti la Barnevernet asta si sa-l reclamam pe regele norvegiei ca… isi indoctrineaza copiii in nebunia norvegiana, si ca nu ii creste in credinta crestina adevarata, data sfintilor o data pentru totdeauna. Oare va intra Barnevernet cu politia si in palatul regal de la Oslo si ii va lua chiar si pe printii mostenitori ai Norvegiei, sa ii vanda ticaloseste, pe sute de mii de Euro ???
Deci, care e arma noastra, muuuuuult mai puternica decat tancurile?

E dragostea, postul si rugaciunea. La asta suntem chemati, la DRAGOSTE, POST si RUGACIUNE !

Nimic altceva ! 

Noi nu avem de luptat impotriva carnii si sangelui, dar cred ca trebuie sa iesim SI IN STRADA pentru credinta noastra si pentru cei inocenti, care nu se pot apara singuri !
Parerea mea este ca undeva, intr-un BIROU CENUSIU, de la varful piramidei acestui Barnevernet, exista o „EMINENTA CENUSIE”, un el sau o ea (sau… al treilea sex, ca la ei se poarta…) extrem de frustrat(a), disperat(a) si indracit(a). Cine stie prin ce traume, violuri sau abuzuri o fi trecut in copilarie aceasta „eminenta cenusie”, iar acum a ajuns sa se poarte bestial cu zeci de mii de copii. Sau, ma rog, sa conduca ideologic o struto-camila care se poarta bestial cu zeci de mii de copii.
Cred ca ar fi de dorit sa ne rugam in mod special pentru aceasta „EMINENTA CENUSIE”. 

Asa cum ne invata Biblia, sa ne rugam pentru cei inaltati in dregatorii. (astia-a inaltati in… dracitorii)

Dumnezeu sa il sau sa o inunde cu dragostea lui Cristos, sa ii dea eliberare si pace, sa ii schimbe mintea si sa ajunga la nasterea din nou, produsa de Duhul Sfant al lui Dumnezeu.
Sa se prabuseasca pe genunchi inaintea lui Dumnezeu, sa se pocaiasca si apoi sa demaste public tot acest sistem diavolesc din Norvegia, care fura copiii si ii vinde pe sume uriase.
Ma gandesc cu drag la ziua cand aceasta sau aceste „EMINENTE CENUSII” vor sta pe banca in Biserica, langa familia Bodnariu reintregita, si vor canta acel cantecel cantat de fetita familia Bodnariu, cantecel care a provocat acest tsunami !
Si apoi acest tsunami de eliberare a „captivilor inocenti”, a copiilor furati de monstri din familiile lor, sa cuprinda tot occidentul, care acum este „captiv” in invataturile demonilor. Chiar si unele asa-zise biserici au cazut in „captivitate”. Dar Dumnezeu are 7000 de sfinti ai zilelor noastre aici, 7000 acolo, ca in vremea lui Ilie…
Si pentru ca lupta celui rau este, de fapt, impotriva celor 2 institutii lasate de Dumnezeu pe pamant, si anume familia si Biserica, nu pot incheia decat cu rugaciune aceste ganduri triste, dar pline de convingerea de neclintit ca biruinta este in Numele Domnului nostru Isus Cristos, slavit sa fie preaiubitul nostru Domn !!
In acest Nume pretios se va pleca inaintea lui Dumnezeu ORICE GENUNCHI. 

ABSOLUT ORICE GENUNCHI !!

Toti genunchii se vor pleca inaintea SINGURULUI DUMNEZEU VIU SI ADEVARAT, Iehova, Tatal Domnului nostru Isus Cristos ! 

Chiar si genunchii tuturor regilor norvegiei, chiar si genunchii de la Barnevernet, chiar si genunchii lui Obama, Putin, si care or mai fi de-a lungul si de-a latul planetei, a secolelor si a mileniilor.
Doamne, Tatal nostru care esti in Ceruri, Iehova, Tatal Domnului nostru Isus Cristos, Te rog ridica-Te Dumnezeule, nu tacea, Dumnezeule, iesi la lupta si arata-Ti puterea Ta de Dumnezeu, prin Duhul Sfant, cu semne si minuni !!!
Si noi ne vom bucura de biruintele Tale si vom flutura steagurile de biruinta in cinstea Numelui Tau, Preainalte si Atotputernice !
In veci si de-a pururi, amin !
In Biblie, in cartea 1 Imparati scrie: 

Domnul i-a zis: „[…] voi lasa in Israel sapte mii de barbati, si anume pe toti cei ce nu si-au plecat genunchii inaintea lui Baal, si a caror gura nu l-au sarutat.”
Frati si surori, toti cei care nu si-au plecat genunchii inaintea lui Baal-nevernet si a caror gura nu a sarutat filozofia nebuna si draceasca a lumii in care traim, sa ne inaltam strigatele spre Domnul, Atotputernicul, Creatorul cerului si al pamantului. 
Sa nu ne potrivim chipului veacului acestuia, ci sa ne potrivim DOAR Bibliei si lui Cristos !

Ioan Ciobota