Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Doctorul Jacob Christian Norup a refuzat sa fie folosit ca momeala de Barnevernet si a expus cazul

Ce le-a trecut prin cap la cei de la Barnevernet, Samnanger (Protecția Copilului din Norvegia, in engleză CPS): voind să ia doi copii de la o femeie și știind că iese cu scandal, s-au gândit să propună unui doctor să-i cheme pe femeie și copii pe ascuns la o consultație, să bage copiii într-o cameră, pe mamă în alta și până doctorul povestește cu mama, ei să fure copiii.

I-au propus doctorului mișcarea și acesta a refuzat indignat.

Mai mult, doctorul a expus cazul pe net.
În acea micuță localitate, Samnanger, (lucrurile s-au petrecut în 12 februarie 2013) de numai 2400 de locuitori oamenii s-au revoltat, s-au strâns cam 250 de locuitori (ziarul zice ca 160) la un protest cu torțe împotriva metodelor Barnevernet, metode desigur aplicate în numele lozincii: ”CE E MAI BINE PENTRU COPIL”.

protest

Linkuri:
http://fampo.no/tried_to_use_doctor_to_remove_children.html
-scrolați pentru poze: http://forum.r-b-v.net/viewtopic.php?f=18&t=7209


Metodele seamănă cu metodele comuniste de impunere a colectivizării sau a altor aberații sociale, desigur tot în numele binelui social. Până se trezește ”societatea” trec generații. Să fie o cauză? Să fie o pedeapsă?
Dumnezeu știe mai bine ce e acolo exact, dar ceva-ceva știm și noi: când o țară, un om, o familie, o adunare se îndepărtează de principiile adevărului își rostesc singuri pedeapsa.
De exemplu acum în cazul Norvegiei, pentru niște bani încasați de niște ticăloși suferă mii de familii, mii de copii, iar ”slava” Norvegiei s-a dus pe copcă. Măcar noi am avut o scuză și o explicație plauzibilă: ”comunismul ni l-au impus rușii”, ei și-o fac singuri.
Doctore Norup, dacă ajungi cu cititul pe aici (Google poate multe), Dumnezeu să te binecuvinteze!

sursa: vesteabuna.wordpress.com