Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Franklin Graham solicita sprijin in rugaciune pentru tatal sau

Tatal meu a implinit 95 de ani pe 7 noiembrie si sunt fericit sa pot spune ca familia mea a stat alaturi de el pentru a celebra o alta borna de-a lungul productivei sale vieti. Inconjurat de multi colegi si prieteni din intreaga tara si chiar din lume, el le-a vorbit pe scurt despre prietenie si nu a ratat ocazia de a-i indrepta pe oameni spre Isus Hristos. Aceasta va fi mostenirea lui vesnica, dupa cum spune Biblia, o marturie a credinciosiei Domnului si Mantuitorului nostru Isus Hristos.

Incepand din acea seara, a contactat o noua infectie respiratorie si a fost imediat spitalizat inainte de a se intoarce acasa pentru a se recupera. Este extrem de slabit, dar functiile vitale sunt bune. Familia noastra apreciaza rugaciunile inaltate pentru el ca Domnul sa il intareasca. El a fost atat de incantat de lansarea noii sale carti, “Motivul sperantei mele – Mantuirea” incat a inceput imediat sa lucreze la alta cu un subiect despre care crede ca Domnul i l-a pus pe inima. Doar Domnul stie ce a pregatit, iar noi ne punem la dispozitia Lui. 

 

Tuturor celor care au stat alaturi de noi – circa saizeci de ani – sprijinindu-ne financiar si in rugaciune, va aducem multumiri pentru sprijin. Suntem incurajati de modul in care Dumnezeu a binecuvantat proclamarea Evangheliei prin proiectul My Hope. Acest eveniment evanghelistic va continua si in urmatorii cinci ani. Suntem recunoscatori pentru faptul ca El atinge inimile a mii si mii de oameni care au raspuns invitatiei de a-si marturisi pacatele si de a-L primi pe Hristos ca Mantuitor.

Pretuim rugaciunile voastre  – de fapt, depindem de ele. Gasim mangaiere si motive de multumire in cuvinntele Psalmului 66:8-9, 16, 20: Binecuvântaţi, popoare, pe Dumnezeul nostru! Faceţi să răsune lauda Lui! El ne-a păstrat sufletul cu viaţă şi n-a îngăduit să ni se clatine piciorul… Veniţi de ascultaţi, toţi cei ce vă temeţi de Dumnezeu, şi voi istorisi ce a făcut El sufletului meu… Binecuvântat să fie Dumnezeu, care nu mi-a lepădat rugăciunea şi nu mi-a îndepărtat bunătatea Lui!

Sursa: Revista Crestinul Azi