Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Fred Luter a fost reales in functia de presedinte al Conventiei Baptiste de Sud

Fred Luter a fost reales in functia de Presedinte al Conventiei Baptiste de Sud la lucrarile congresului care au avut loc pe 11-12 iunie 2013. Fred Luter este primul presedinte de culoare careaccede la aceasta functie pentru o perioada de inca un an. Mesajul sau a fost unul al rugaciunii comune pentru trezire spirituala. Chemarea pentru cooperare si trezire spirituala a fost facuta si de alti lideri ai Conventiei, inclusiv de catre Presedintele Comitetului Executiv, Frank Page.

Participantii au votat 12 rezolutii care acopera o varietate larga de probleme, inclusiv una care exprima “opozitia continua si dezacordul fata de decizia Cercetasilor de a permite accesul membrilor homosexuali.” Rezolutia recunoaste dreptul bisericilor locale de a decide daca se afiliaza sau nu cu Cercetasii.

O alta rezolutie care a atras suficienta atentie a abordat problema bolilor mentale si care ii indeamna pe credinciosii baptisti sa lupte impotriva stigmatizarii si a prejudicierii celor care au probleme de natura mentala sa ii slujeasca si sa ii iubeasca. A fost adusa in atentia publicului si sinuciderea celui mai mic fiu al lui Rick Warren dar si cea mai recenta carte a lui Page cu privire la sinuciderea fiicei sale, Melissa.

Sursa: revistacrestinulazi.ro