Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Jihadist ISIS doreste sa-L urmeze pe Isus dupa ce a visat „un barbat in alb”

În ultimii ani a devenit un fenomen comun ca musulmanii din Orientul Mijlociu să se convertească la creștinism, spunând că au decis să facă acest lucru după ce au visat o persoană, despre care ei cred că este Isus Hristos. Conform spuselor unui misionar de la YWAM (Youth With a Mission sau TPM – Tineri Pentru Misiune), o organizație nonprofit ce se ocupă cu misiunea încă din anul 1960, un militant ce aparținea grupării Statului Islamic, care a masacrat creștinii convertiți, dorește acum să Îl urmeze pe Isus, asta după ce a visat un bărbat în alb care a avut un mesaj incredibil.

 

Gina Fadely, lider TPM, a declarat în direct la radio Vocea Martirilor:

„Unul dintre lucrătorii noștri de la TPM din Orientul Mijlociu a fost contactat de un prieten la începutul acestui an S-au întâlnit, iar acest prieten i-a prezentat misionarului un luptător ISIS care a ucis mulți creștini deja. Vreau să spun că este o situație oribilă.”

Gina Fadely, care a venit la Radio Vocea Martirilor împreună cu un alt lider TPM, a prezentat mărturia acestui jihadist, care a declarat că, nu doar că omora creștinii, dar îi făcea și plăcere să facă acest lucru.

„Acest bărbat s-a întâlnit cu liderul nostru de la TPM și i-a spus că a început să viseze foarte des un bărbat în alb, care a venit la el și i-a spus: „Tu omori pe poporul Meu”. A început să se simtă destul de rău în legătură cu ceea ce făcea. Luptătorul a spus că, exact înainte de a omorî un creștin, acesta i-a spus: „Știu că mă vei omorî, dar îți las ție Biblia mea”. L-a omorât pe creștin, însă a luat Biblia și a început să citească din ea. Într-un alt vis, Isus i-a cerut să Îl urmeze, iar acum acest om cere ajutor pentru a deveni un urmaș al lui Hristos. Așadar, cine știe. Poate că acest bărbat va fi la fel ca Saul din Biblie, care a persecutat creștinii și s-a lăsat de persecuția Bisericii Primare pentru a deveni apostolul Pavel, care a și condus Biserica”, a declarat Fadely. „Dumnezeu poate schimba lucrurile.”

Nabeel Qureshi, un alt fost musulman, convertit la creștinism, autor al cărții „Căutându-L pe Allah, dar găsindu-L pe Dumnezeu” (mai multe informații despre convertirea sa, click aici), a declarat:

„În cultura musulmană, în general vorbind, oamenii nu se văd ca fiind capabili să comunice cu Dumnezeu. Părtășia, comunicarea cu Dumnezeu este un concept creștin. Musulmanii nu se așteaptă ca Dumnezeu să le vorbească înapoi, în mod personal, deoarece Duhul Sfânt nu este în ei. Aceștia Îl roagă pe Dumnezeu să-i călăuzească prin vise. Aceasta este singura modalitate prin care musulmanii se așteaptă ca Dumnezeu să comunice cu ei. Nu este deloc neobișnuit ca un musulman să spună: „Doamne, poți să îmi spui despre Tine?” sau „Dacă Tu ești Isus, poți să-mi arăți asta printr-un vis ?” Lucrurile acestea nu sunt deloc ciudate – cam asta fac musulmanii”, a declarat Nabeel. (ChristianPost.com)

Slăvit să fie Dumnezeu pentru acest lucru. Cred că este o încurajare pentru fiecare dintre noi care avem în familie, la școală sau la serviciu oameni nemântuiți pentru care ne rugăm și față de care ajungem uneori să credem că, probabil, nu se vor mai pocăi niciodată. Dacă acest jihadist se poate pocăi, atunci să continuăm să credem că „mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit”!

Să mulțumim lui Dumnezeu pentru lucrarea Sa din Orientul Mijlociu, dar să îi aducem în rugăciune pe cei care se ocupă cu misiunea în această parte a lumii. Să ne rugăm pentru protecție și înțelepciune peste toate organizațiile care se ocupă de răspândirea Cuvântului lui Dumnezeu. Dumnezeu să binecuvinteze musulmanii cu mântuire și viață veșnică!

 

Sursa: StiriCrestine.ro