Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Jubilance Singers & Orchestra la Bucuresti

Constatăm cu bucurie că Oaza Spirituală de la Centrul Creştin Emanuel intră în circuitul internaţional. Marţi, 20 august 2013, ora 19, grupul Jubilance Singers & Orchestra din Canada, conduşi de rev. Manne Idestrom, împlinesc pentru noi Scriptura, care spune: „Ca apa proaspătă pentru un om obosit, aşa este o veste bună dintr-o ţară îndepărtată” Prov. 25:25

Spunem un calduros Bun venit coriştilor şi intrumentiştilor din grupul Jubilance care vin din partea Adunărilor Penticostale din Canada, având experienţa misionară a mai multor turnee efectuate de-a lungul anilor pe tot globul, începând cu Statele Unite, America de Sud, Asia de Sud-Est şi Europa.

În turneul european din august 2013 Jubilance Singers & Orchestra duce mesajul Evangheliei în Germania, Elveţia, ţări din fosta Iugoslavie, Bulgaria, România şi Austria. Ne onorează faptul că, deşi trecerea prin România este de numai două zile, iată că aici , la Centrul Creştin Emanuel din Bucureşti, ca şi la Biserica Penticostală Betania din Arad, avem privilegiul de a fi împrospătaţi de o muzică de înaltă ţinută, atât pe plan spiritual, cât şi al interpretării vocale şi intrumentale.

Vestea bună despre Mântuitorul Isus Hristos răsună clar atât din cântările grupului cât şi din Cuvântul Scripturii vestit prin rev. Manne Idestrom. Pentru cei care doriţi să vedeţi şi să ascultaţi mai mult, vă sugerăm două link-uri pe internet: www.emanuelbucuresti.ro de unde puteţi descărca mai multe melodii în format mp3 şi www.jubilance.ca unde puteţi urmări mai multe aspecte ale activităţii  acestui grup.

Pastor Ioan Bochian