Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Mesaje din Biblie, pe un autobuz din Oradea

Într-o lume în care suntem bombardaţi în fiecare zi cu reclame agresive, un autobuz din Oradea „transportă” mesaje mai puţin obişnuite: citate din Biblie.

Ideea de a afișa versete din Biblie în mijloacele de transport în comun i-a venit unei persoane care, după ce a plătit tariful publicitar, a dorit să rămână anonim, iar ca să fie sigur că nu i se va dezvălui identitatea a apelat la o firmă specializată din Oradea.

 

Astfel, după inițiativa lui, călătorii pot citi versete din Evanghelia lui Ioan, Apocalipsa ori frânturi din scrisoarea apostolului Pavel către Romani.

 

Fiecare parte a autobuzului conţine citate diferite din Biblie, dar toate vorbesc despre Isus şi despre Dumnezeu.

 

Autobuzul circulă pe toate traseele din Oradea, astfel încât reclama să poată fi văzută de toţi localnicii.

„Are un impact, măcar când citeşti pe autobuz te gândeşti Doamne ajută-mă, şi te gândeşti la Dumnezeu măcar câteva secunde din viaţa ta”, spune un trecător.

 

„Reclama nu contează. Maşina să meargă, omul să fie mulţumit de transport”, este de părere un altul.

 

„Toată lumea are dreptul să afişeze orice, oriunde. Credeţi că are vreun impact asupra oamenilor? Rău nu poate fi nici într-un caz”, crede un alt orădean.

 

„Pe majoritatea autobuzelor vezi numai reclame cu fete în poziţii indecente şi tot felul de chestii de genul ăsta şi mi se pare mult mai ok un mesaj din Biblie, e mai sănătos”, consideră un alt călător de pe mijloacele de transport în comun.

 

 

 

Psihologii cred că mesajele sunt benefice. „Orice nou are un impact, dar mesajul este binevenit în sensul că mai atrage atenţia că existăm şi suntem creştini şi lumea se va obişnui garantat”, spune psihologul Ladislau Vass.

Sursa: digi24.ro