Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Doru Neamtu – judecat in SUA pentru predicare Evangheliei

„Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit!” (Iacov 5:16).

Va prezentam mai jos mesajul avocatului fratelui Doru Neamtu dupa incheierea procesului in care a fost declarat NEVINOVAT.

Dumnezeu a raspuns copiiilor sai, si s-a aratat Atotputernic astazi in tribunalul din Tempe. Fratele nostru Doru Neamtu a fost achitat de orice crima! Judecatoarea a decis ca nu exista nici o evidenta ca Doru a incalcat vreo lege atunci cand l-a predicat pe Isus, si a respins si anulat „cazul” impotriva lui Doru. Dosarul „criminal" a lui Doru va fii corectat, si nici o urma nu va ramane de arestul lui nedrept.

Ce mare har! Ce mare Dumnezeu! Raspunsul vostru fenomenal la apelul de rugaciune m-a coplesit si umilit. Am intrat in tribunal astazi constient de faptul ca mii si mii de razboinici in rugaciune sunt in spatele nostru.
Dumnezeu ne-a dat liniste, pace, intelepciune si curaj, iar la momentul potrivit ne-a daruit victoria finala.

„Daca Dumnezeu este pentru noi, cine va fi impotriva noastra? Cine va ridica pira impotriva alesilor lui Dumnezeu?” (Rom. 8:31,33).

Doru este bineinteles fericit sa fie achitat, si abia asteapta sa vina Vineri seara, cand se va afla pe acelasi colt de strada predicand dragostea lui Dumnezeu cu si mai multa ravna.

Puteti viziona aici un scurt interviu cu Doru, pe care l-am inregistrat chiar in fata inchisorii din Tempe, unde Doru nu de mult a fost prizonier pentru Evanghelie: http://youtu.be/tOKkFaX8NFE

Va multumesc pentru rugaciunile si incurajarile voastre! Dragostea si Credinciosia voastra, cat si sprijinul sacrificial pe care multi dintre voi il acordati misiunii CLAR – Liberty Counsel, fac aceste victorii posibile pentru copiii lui Dumnezeu.

Fie ca si in victoria aceasta, ca si in toate celelalte, Numele lui Isus sa fie laudat, glorificat si inaltat mai presus de orice nume.

Al Vostru Pentru Libertate,
Horatio G. Mihet

 Vineri, 28 Septembrie 2012 fratele Doru Neamtu predica Evanghelia pe un trotuar public in Tempe, Arizona. Politistilor in oras nu le-a placut acestu lucru si l-au arestat pentru cateva ore acuzandu-l de “aggressive solicitation” (solicitatie agresiva). Aici puteti viziona momentul in care a fost arestat: http://youtu.be/I_ur6bqaBOc