Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Peter Costea si-a inregistrat candidatura pentru Parlamentul European

Avem o deosebită plăcere să vă anunţăm, că Miercuri 26 Martie, dl. Peter Costea şi-a înregistrat candidatura pentru Parlamentul European, la Biroul Electoral Central din Bucureşti, având în total 105227 de semnături.


În primul rând, îi suntem recunoscători şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru această izbânda şi dorim să vă mulţumim pentru implicarea neobosită care aţi arătat-o, luptând pentru valorile creştine şi implicit pentru viaţă.
Vă mulţumim pentru devotamentul şi sârguinţa cu care aţi colectat semnături. A fost un efort uriaş, dar ale cărui rezultate se văd limpede.
Am simţit din nou că nu suntem doar o mişcare, ci suntem o familie care tratăm prezentul cu responsabilitate şi interes, pentru a crea pentru urmaşii noştri un cadru sănătos în care să crească şi să se dezvolte.

De asemenea dorim să vă mulţumim pentru prezenţa dvs. la Marşul pentru viaţă. A fost un eveniment de amploare şi un indiciu bun că generaţia tânără nu aprobă imoralitatea şi anormalitatea.  Este dreptul şi datoria noastră să ne facem auziţi.

În continuare avem nevoie de voluntari care să ne sprijine pe parcursul campaniei.
Toţi aceia dintre dvs. care doriţi să ne ajutaţi vă rugăm să vă înscrieţi pe site-ul de campanie la adresa:

 

http://costea-parlamentuleuropean.ro/
 
sau ne puteţi contacta telefonic la: 

0762 128 322 – Ioana Mateut / 0740 335 735 – Adrian Cabau.

 

 

În săptămânile care urmează aşteptăm încrezători rezultatul analizei celor de la Biroul Electoral Central.
Vă încurajăm să vă rugaţi în continuare alături de noi, pentru reuşita acestui proiect şi să faceţi cunoscută lupta noastră colegilor, vecinilor şi rudelor dumneavoastră.

Vă mulţumim !