Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Prima Scoala de vara de Apologetica in Republica Moldova

Societatea Misionară Română în colaborare cu Uniunea Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste, invită tinerii din Republica Moldova la prima Școală de vară de Apologetică. Școala de vară va avea un program intens și va fi găzduit de tabăra „Speranţa” din Vatici în perioada 12-17 august 2013.

Poate că v-au pus colegii întrebări sau v-ați întrebat chiar voi:

  • Dacă Dumnezeu este bun, de ce există suferință în lume?
  • Oare există Dumnezeu cu adevărat?
  • Este Biblia adevărată? Dar Coranul?
  • Sunt atâtea alte religii în lume – care este adevărată?
  • Ce este Postmodernismul? Dar relativismul?
  • Mai există adevăr în lumea postmodernă?
  • Ce este apologetica și cine are nevoie de ea?
  • Există artă creștină?

Evenimentul este organizat pentru tinerii studioşi, care vor să facă o diferenţă în această lume. Timp de cinci zile, alături de teologi și profesori cu experiență vom discuta subiecte actuale pentru generația noastră. Vom învăța să purtăm o discuție care implică confruntări de idei și cum să ne apărăm credința.

Serile le vom petrece vizionând câte un film, după care vom analiza ideile transmise în acesta. În această școală de vară, vom antrena mintea noastră să fie receptivă la mesajele pe care le primește zilnic și să le dea o interpretare la fiecare.

Locurile sunt limitate, doar 60 de tineri cu vârsta cuprinsă între 17-25 de ani vor putea avea privilegiul să participe la această ediţie. Taxa de participare constituie 250 de lei.

Chiar dacă vom avea foarte puţin timp pentru distracţie, această săptămână va fi un colţ de rai pentru fiecare participant. Tabăra „Speranţa” Vatici ne oferă toate condiţiile pentru a simţi această atmosferă de har. Amplasată în inima pădurii, tabăra este un refugiu din aglomerația și poluarea orașelor. Aer curat, lac, mâncare sănătoasă și mult timp în studierea Cuvântului lui Dumnezeu.

Pentru a rezerva un loc, contactați-l pe Vitalie Carabeţ, Email: carabetv2005@yahoo.com

Detalii pe ScoalaDeApologetica.wordpress.com