Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Zidurile inimii mele – Dr. Bruce Thompson

Autor: Dr. Bruce Thompson si Barbara Thompson

Chei biblice care te vor ajuta sa iesi dintre zidurile inimii tale si sa ramai liber

Zeci de mii de oameni din toată lumea au beneficiat de pe urma scrierilor şi a învăţăturilor Dr. Bruce Thompson. Seminariile sale despre rănile de care avem parte și modul în care ele ne afectează personalitatea au adus eliberare, vindecare și ajutor deopotrivă
liderilor, lucrătorilor creștini și laicilor. Prin noua sa carte, Zidurile inimii mele, mult mai mulţi oameni se vor putea bucura de această învăţătură extraordinară.
Orice lider creştin ar trebui să se familiarizeze cu înţelegerea pe care Dumnezeu i-a dat-o lui Bruce, deoarece îl va ajuta să-i înţeleagă pe aceia cu care lucrează. Orice creştin care are dorinţa de a-L sluji pe Dumnezeu ar trebui să citească această carte. Te va ajuta să te înţelegi pe tine însuţi, să-ți înțelegi dezamăgirile, sentimentele de nesiguranţă, ambiţiile şi să Îl slujești pe Dumnezeu mai eficient.
Bisericile locale şi şcolile biblice ar trebui să folosească această carte ca obiect de studiu la ore şi la cursurile de dezvoltare spirituală.
Beneficiile sale practice sunt nenumărate, iar învăţătura este înrădăcinată în Sfânta Scriptură.

 

Aprecieri

Dr. Thompson ne arată limpede cum se face că ne construim ziduri de protecţie în jurul nostru şi care sunt urmările acestui fapt.
De asemenea, el explică foarte clar faptul că libertatea nu vine ca urmare a dărâmării zidului piatră cu piatră, ci că, mai degrabă, trebuie să fim eliberaţi de legăturile firii (adevărata noastră închisoare), prin lucrarea Duhului Sfânt, care face din Cruce (Galateni 2:20) o realitate în viaţa noastră de credincioşi.
Dr. Charles R. Solomon – Preşedinte şi fondator al Grace Fellowship Internaţional

 

„Dr. Bruce”, cum îi spun apropiaţii, slujeşte cu o inimă plină de dragoste. Fie că este vorba de lucrarea sa prin viu grai, fie prin cuvântul scris, descoperi că izbutește să pătrundă în sufletul tău, să pună un diagnostic problemei şi să prescrie „medicamentul potrivit”.
El a slujit oameni din diferite comunități de pe toate continentele şi, prin această carte, vă va sluji şi pe dumneavoastră.
Loren Cunningham – Fondator al Tineri Pentru Misiune Internaţional

În cartea Zidurile inimii mele, dr. Thompson face, cu precizia unui medic, o disecţie a celor mai adânci probleme ale personalităţii umane. Dar aceasta cu scopul benefic de a vindeca şi de a reconstrui.
Derek Prince – învăţător biblic, Ierusalim, Israel

 

Dr. Thompson îşi călăuzește cititorii într-o călătorie înspre dobândirea plinătăţii. El aseamănă defensele psihologice cu niște ziduri pe care noi înşine le construim sub influenţa negativă a diferitelor persoane din viața noastră, denumite profeţi falşi, și compară aceste ziduri cu firul cu plumb divin al Legii lui Dumnezeu, arătându-ne cum să ne schimbăm prin pocăinţă şi ce înseamnă viaţa înnoită. Scriitorul acordă o deosebită atenţie credinţelor false ce apar în monologurile noastre interioare, procesului prin care ele iau naştere şi felului în care pot fi înlocuite prin adevărul Cuvântului lui Dumnezeu. Pentru o mai bună înțelegere, dr. Thompson a pus la dispoziţia cititorilor şi câteva figuri bazate pe Scriptură.
Dr. William Backus – Autor al cărţii „Telling Yourself the Truth”, Fondator şi director al Centrului pentru Servicii Psihologice Creştine din St. Paul, Minnesota

“Acest proces, al lui dr. Thompson, descrie un mod de vindecare extraordinar al lui Dumnezeu. Cu ajutorul firului de plumb al lui Dumnezeu, cei distruşi de păcat şi de traume pot fi vindecaţi şi pot trăi o viaţă răscumpărată. Cred că toţi creştinii, dar în mod special liderii şi consilierii, vor fi încurajaţi de această carte plină de învăţătură şi de înţelepciune.”
Dr. Archibald D. Hart – Profesor senior de Psihologie si Decan emerit al Catedrei de Psihologie Clinica din cadrul Fuller Theological Seminary, Pasadena, CA

 

Dr. Thompson s-a născut în Noua Zeelandă, este medic şi a pus bazele Facultăţii de Consiliere şi Îngrijire Medicală din cadrul Universităţii Naţiunilor, parte a organizaţiei Tineri Pentru Misiune. Lucrarea lui din Africa de Vest, ca medic misionar alături de Worldwide Evangelism Crusade, a dus la deschiderea centrelor de consiliere ale organizaţiei Tineri Pentru Misiune în mai multe locuri din lume. Alături de el, soţia lui, Barbara, slujeşte ca asistentă medicală, consilier şi co-autor. Ei locuiesc în Noua Zeelandă.

Comanda Zidurile inimii mele la Libraria Kairos.

Comanda