Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Ravi Zacharias la Palatul Parlamentului

Astazi, 25 mai 2015, la Palatul Parlamentului a avut loc intalnirea dintre Ravi Zacharias si reprezentanți ai Parlamentului Romaniei, ai cultelor religioase și ai mediului teologic universitar, evenimentul fiind organizat de senatorul Ben-Oni Ardelean si echipa RZIM Romania.

Ravi Zacharias este unul dintre cei mai cunoscuti apologeti crestini in viata. Este fondatorul si presedintele Ravi Zacharias International Ministries cu sediul central in Atlanta, Georgia.

Ravi Zacharias s-a nascut in India si a emigrat in Canada in 1966, a studiat la Trinity Evangelical Divinity School din Deerfield, Illinois, si la Universitatea Cambridge din Anglia.

Este autorul a numeroase carti, printre care A Shattered Visage: The Real Face of Atheism, Cries of the Heart si Can Man Live Without God, distingandu-se ca un polemist redutabil, care a dezbatut problema existentei lui Dumnezeu in multe universitati cu renume, printre care Harvard si Princeton in Statele Unite, dar si din alte parti ale lumii.

A conferentiat in peste cincizeci de tari si emisiunea lui radiofonica saptamanala Let My People Think (Poporul meu sa gandeasca) este difuzata prin peste 550 de posturi radio de pe glob.

Impreuna cu sotia sa, Margie, au trei copii: Sarah, Naomi si Nathan.

Mai multe imagini pe Prodocens Media

Sursa: Newsnetcrestin