Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Ziua Internationala de Evanghelizare > 30 mai 2015

Initiativa: Spune unui prieten!

Imperativul Domnului Isus este sa facem ucenici din toate natiunele si sa ii ajutam sa inteleaga si sa asculte de Evanghelie. Dar ca sa putem implini acest imperativ este necesar mai intai sa spunem Evanghelia. Inainte ca o persoana sa devina un ucenic presupune ca aude Evanghelia si se dedica Domnului Isus.

Cine sunt cei care spun evanghelia dintre noi? Cati din biserica spun din cand in cand unui prieten necrestin despre ceea ce a facut Domnul Isus pentru ei. La nivel international statisticiile spun ca procentul persoanelor care predica Evanghelia este de doar 10%. Acest lucru inseamna ca ceielalti 90% nu spun nimanui Evanghelia. Nu stiu in care grup te situezi, dar cred ca este necesar, pentru a implini imperativul mentionat, ca cei 90% sa inceapa sa se schimbe in acest domeniu. De aceea PIM Romania te invita pe tine, in 30 mai 2015, cand biserica se mobilizeaza la nivel international, sa vorbesti cu un prieten despre Domnul Isus.

Ziua-Internationala-de-Evanghelizare-2015

Initiativa: Spune unui prieten isi propune:

  • sa ne mobilizam ca biserici din Romania pentru a spune evanghelia prietenilor nostri
  • sa crestem procentul de 10% la 20 % in urmatorii patru ani
  • sa invatam sa spunem evanghelia generatiei noastre in acest context postmodern

Descarca AICI brosura Zilei Internationale de Evanghelizare 2015

Vizitează site-ul www.GlobalOutreachDay.com pentru mai multe mărturii, idei despre cum să împărtăşeşti evanghelia, pentru pregătire şi pentru a ne trimite raportul tău.