Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Tony Anthony, autorul cartii “Imblanzirea tigrului”, in Romania

Tony Anthony, autorul cărții Îmblanzirea Tigrului va veni în Romania. Localitățile și modalitatea de contact pentru a participa sunt următoarele:

4 iulie 2013 – orele 19.00 – Cluj Napoca, Strada Inului 5 – contact Emi Chira (0749 147 581)
5 iulie 2013 – orele 19.00 – Marginea, Suceava, contact Ionel Botnarescu (0744 543 312)
6 iulie 2013 – Baia Mare – Strada Crisului 6 la biserica Credintei LOGOS, contact Victor Otet (0745 282 346)

 

Vor fi și întâlniri cu Lideri înainte de fiecare întalnire cu publicul.

În 2003, Tony Anthony cu susţinerea unei echipe de directori, a  înfiinţat organizaţia Avanti Ministries. „Avanti” este un cuvânt italian pentru „mergi”, iar numele organizaţiei este derivat din Marea Trimitere a lui Isus:

Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sînt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. (Matei 28:19,20)

Misiunea organizaţiei Avanti este de a lucra în colaborare cu bisericile locale, ajutându-le să comunice Vestea Bună a lui Isus Cristos în comunitatea lor.

La începutul anului 2004, Tony s-a angajat cu toată energia în evanghelizare şi urmează un itinerar şi un program încărcat. De la şcoli la aziluri de bătrâni, de la închisori la săli de cinema şi pe străzi, el îşi spune povestea şi vesteşte Evanghelia, în ţară şi în străinătate. Prin susţinerea unei echipe implicate şi experimentate, el organizează evenimente de tineret, zile de distracţie pentru familii şi tot felul de călătorii misionare, mai mici şi mai mari.

Accentul organizaţiei Avanti este de a echipa bisericile locale pentru a duce mesajul Evangheliei direct în lume, cu un sentiment al urgenţei şi, mai mult decât orice, într-un mod relevant. Echipa este specializată în învăţare şi echipare, conducerea de cursuri de evanghelizare şi ucenicie pentru toate nivelurile, provocând biserica spre creştere şi maturizare.

 

Vezi aici marturia lui Tony Anthony: http://youtu.be/vy-SQOWt8Bs