Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Artisti crestini au plecat mai repede de la ceremonia „satanica” de la Premiile Grammy

Ceremonia de decernare a Premiilor Grammy, din 26 ianuarie, a vrut să şocheze cu orice preţ. Cântăreţi îmbrăcaţi sumar, „căsătorii“ între persoane de acelaşi sex descrise în versuri anticreştine, simularea de acte sexuale şi reprezentaţia plină de simboluri satanice a cântăreţei pop Katy Perry – cândva cunoscută ca artista creştină Katy Hudson – sunt doar câteva din cascadoriile de pe scena unui eveniment care a părut în mod special conceput pentru a-i ofensa pe credincioşii creştini.

În timp ce majoritatea reprezentanţilor industriei muzicale prezenţi au ovaţionat manifestările provocatoare, câţiva au decis că le-a ajuns. O cântăreaţă creştină nominalizată a ieşit din sală în timpul spectacolului, iar o premiată a refuzat să se prezinte pentru a-şi ridica trofeele.

Natalie Grant, cântăreaţă creştină de gospel, a scris pe Twitter: „Am plecat devreme. Am multe de spus, dar mai bine mă abţin. Doar atâta o să zic: Nu m-am simţit niciodată mai onorată să cânt despre şi pentru Iisus. Şi nu m-am simţit niciodată mai sigură de calea pe care am ales-o“.

După ce reţelele de socializare au luat foc la aflarea deciziei lui Natalie Grant de a părăsi ceremonia, mulţi homosexuali acuzând-o de ură, ea a dat următorul răspuns, pe care l-a publicat pe pagina ei de Facebook:

„Nu am spus că am plecat în timpul unei anumite reprezentaţii. Am spus doar că am plecat devreme. Nu am arătat cu degetul spre nicio reprezentaţie anume, doar am spus că mi-au venit multe gânduri legate de întregul spectacol, pe care era mai bine să le ţin pentru mine, ceea ce am şi făcut. Aşa că unii care pretind că am condamnat o anumită reprezentaţie şi am fost de acord cu alta e clar că nu au citit atent postarea mea.“

Tot pe Facebook, cântăreaţa a mai spus: „Nu voi ieşi niciodată în stradă cu lozinci în mână. Nu-mi voi folosi celebritatea ca pe o platformă de promovare a unor argumente politice care nu fac decât să despartă, în loc să unească. Am convingerile mele, pe care le urmez, şi voi continua să lucrez la mântuirea mea «cu frică şi cu cutremur» (Filipeni 2, 12) în faţa Domnului.“

Cântăreaţa şi cantautoarea creştină Mandisa, care a câştigat două premii Grammy, la categoriile Cel mai Bun Album de Muzică Creştină Contemporană şi, respectiv, Cel mai Bun Cântec Creştin, nu s-a prezentat la ceremonie. „De două ori am participat şi de fiecare dată am fost martoră la reprezentaţii pe care aş vrea să mi le şterg din memorie, deşi am văzut destule anul acesta“, a explicat ea, pe pagina personală de Facebook. „Am ştiut că intrarea într-un mediu care celebrează astfel de lucruri era riscantă pentru mine în acest moment.“

„Poate că, fiind singură (cu Iisus) în timp ce se anunţa numele meu, am fost ferită să merg în direcţia spre care m-ar fi tras trupul dacă aş fi fost pe acea scenă“, a mai adăugat artista.

Niciuna din artiste nu a menţionat ce anume a deranjat-o, dar „suspecta de serviciu“ este piesa lui Katy Perry, Dark Horse, care o prezenta pe fosta cântăreaţă creştină performând ceva similar unui ritual vrăjitoresc, călărind pe o coadă de mătură şi înconjurată de flăcări şi demoni. Reprezentaţia ei a uimit până şi presa laică. Publicaţia E! Online a postat pe Tweeter: „Ăăă, tocmai am fost martori la un ritual real de vrăjitorie în timpul reprezentaţiei lui Katy Perry de la Premiile Grammy?“

Alte motive de îngrijorare pentru spectatorii creştini au fost Same Love – o odă homosexuală cântată de artistul Macklemore în timp ce 33 de cupluri, multe din ele gay şi lesbiene, s-au căsătorit în mod legal într-o ceremonie oficiată de Queen Latifah, iar Perry a prins un buchet –, precum şi duetul de la începutul spectacolului, în care Beyoncé, sumar îmbrăcată, a simulat acte sexuale cu un scaun, cu Jay-Z, soţul ei, şi de una singură.

Chiar şi celebrităţile care nu au participat la eveniment au comentat spectacolul necuviincios.

„Mi se pare mie sau unele din reprezentaţiile de la Grammy sunt realmente demonice?? [sic] Se pare că e mult rău pe lume“, observa pe Tweeter A.J. McCarron, fost fundaş de fotbal american la Universitatea din Alabama.

Rush Limbaugh, gazda conservatoare a unei emisiuni radiofonice, a citat postarea de mai sus, făcută de sportiv a doua zi după ceremonie, comentând: „A fost oribil şi josnic“. El a condamnat organizatorii pentru că au prezentat-o pe Katy Perry „îmbrăcată ca o vrăjitoare şi arsă pe rug“ şi a criticat versurile cântecului lui Macklemore, despre care a spus că „îi atacă în mod deschis pe conservatorii de aripă dreaptă şi pe creştini“.

Sursă: StiriPentruViata.roLifeSiteNews

Traducere: Ştefana Totorcea